About us 3

Createproto diadegkeun dina Juni 2008 ku Simon Lau, Insinyur Mékanis anu hoyong sacara radikal ngirangan waktos kanggo kéngingkeun bagian prototipe palastik suntik. Solusi na nyaéta ngajadikeun otomatis prosés manufaktur tradisional ku ngembangkeun parangkat lunak kompléks anu dikomunikasikeun sareng jaringan pabrik sareng mesin press. Hasilna, bagian plastik sareng logam tiasa dihasilkeun dina sababaraha waktos anu kantos dicandak sateuacanna. kalayan tujuan pikeun ngoyagkeun pamikiran konvensional di dunya manufaktur. Malah nalika kami parantos ngalegaan operasi di dunya, sumanget éta terus ngusir urang. Unggal anggota tim kapamimpinan kami didaptarkeun pikeun nangtang status quo dina nawar anu henteu lirén pikeun ningkatkeun kumaha urang ngalayanan palanggan. 

Salami dékade ka payun, urang bakal teraskeun mekarkeun amplop suntik suntik kami, ngenalkeun mesin CNC gancang-gancang.

 

Dina 2016, kami ngaluncurkeun jasa percetakan 3D tingkat kelas industri pikeun ngamungkinkeun para pamekar produk, désainer, sareng insinyur jalur anu langkung gampang pikeun ngalih ti prototyping mimiti dugi ka produksi low-volume.

VISI urang - Pikeun mempermudah prosés manufacuring tanpa kompromi kualitas.

MISI URANG - Pikeun nyayogikeun waktos anu saé pikeun produk kualitas anu hadé pikeun konsumén urang sadunya.

MANUFACTURING Sederhana

Sababaraha perusahaan panggedéna di dunya nguap ka kami nalika aranjeunna peryogi bagian-bagian anu didamel khusus pikeun jadwal anu ketat. Sareng éta sanés ngan ukur kusabab urang senang damel. Éta sabab kami parantos ngartikeun manufaktur disederhanakeun.

CreateProto Quality Assurance 6
Createproto team in Thailand

URANG NGALANGKEUN USAHA ASUS

Di Createproto, kami resep nyarios yén kami sanés toko padamelan bapak anjeun. Kami ngaleungitkeun halangan bisnis-sapertos biasana - waktos timbel panjang, téhnik ketinggalan jaman, prosés teu fleksibel, kualitas anu teu dipercaya - pikeun museurkeun sadaya operasi kami ka anjeun: kabutuhan anjeun, spésifikasi, anggaran, sareng waktos anjeun.

LOKASI

Tim penjualan sareng layanan palanggan kami sayogi ti jam 7 enjing ka 6:30 sonten CST, Senen dugi ka Jumaah, kanggo ngabantosan pesenan sareng ngajawab pananya ngeunaan jasa kami. Anjeun tiasa ogé ngahubungi kami online iraha waé.

Pabrik Tambihan: Gedong ka-3, Jalan Tanglian 3, Kota Tangxia, Dongguan, 523710 Cina.

About us 1
CreateProto Prototype Finishing & Painting 6
CreateProto Automotive 15
CreateProto Low-Volume Manufacturing 2