• In CNC machining, using G53 back to the origin instead of G28

    Dina CNC machining, ngagunakeun G53 balik ka asal tinimbang G28

        Balik deui ka asal (disebut oge zeroing) mangrupa operasi anu kudu réngsé unggal waktos puseur machining dihurungkeun. Peta anu katingalina saderhana ieu penting pisan pikeun akurasi mesin. Unggal waktos urang nganggo caliper, urang bakal ngareset caliper ka nol, atanapi nganggo g ...
    Maca deui
  • The mechanical animation tells you 12 material surface treatment

    Animasi mékanis ngabejaan Anjeun 12 perlakuan permukaan bahan

        Laser engraving Laser engraving, disebut oge laser engraving atawa laser nyirian, nyaéta prosés perlakuan permukaan maké prinsip optik. Sinar laser dipaké pikeun ngukir tanda permanén dina beungeut bahan atawa jero bahan transparan. Sinar laser tiasa ...
    Maca deui
  • Createprot provides sheet metal for the medical products

    Createprot nyadiakeun lambaran logam pikeun produk médis

        Mesin motong laser FO-MⅡ RI3015 pikeun fittings datar sareng pipa Fokus kana pamrosésan lambar logam precision sareng mesin precision.
    Maca deui
  • AMR equipped with robotic arm to realize CNC machine tool production automation

    AMR dilengkepan panangan robot pikeun ngawujudkeun otomatisasi produksi alat mesin CNC

        Dina jaman pasca-épidémik, gelombang transformasi otomatisasi usaha leutik sareng sedeng Cina datang gancang. Pausahaan ngarah tina robot sélulér otonom sareng robot kolaboratif sacara aktip ngarebut pasar sareng kéngingkeun pijakan dina transfor high-end...
    Maca deui
  • Rapid prototyping how to change product development

    Rapid prototyping kumaha carana ngarobah ngembangkeun produk

        Naon ari prototyping gancang? Rapid prototyping nujul kana sababaraha prosés manufaktur dibantuan komputer anu tiasa nyalin bagéan tina modél digital. Dibandingkeun sareng metode manufaktur tradisional, prosés ieu akurat pisan sareng kirang waktosna. Seueur insinyur otomatis ngahubungkeun ...
    Maca deui
  • The automation applied to CNC Machining improves product efficiency

    The automation dilarapkeun ka CNC Machining ngaronjatkeun efisiensi produk

        Automasi produksi pabrik mangrupikeun arus utama pangembangan industri ayeuna. Ieu mangrupikeun salah sahiji cara anu paling penting pikeun ningkatkeun produktivitas industri. Nagara-nagara industri maju nganggap éta salaku puseur pangwangunan industri. alat-alat machining CNC, kayaning CNC, masih ...
    Maca deui
  • 3D printing technology helps toys development

    Téknologi percetakan 3D ngabantosan ngembangkeun kaulinan

      Dina taun-taun ayeuna, jenis téknologi parantos ngarobih industri desain kaulinan, nyaéta téknologi percetakan 3D. Téknologi ieu tiasa gancang ngabentuk desain kaulinan, gancang ngarobah kréativitas désainer kaulinan sareng produsén kaulinan janten kanyataan, sareng ngabeungharan desain kaulinan. Keanekaragaman...
    Maca deui
  • 3D printed neurosurgery model to assist surgery plans

    Modél neurosurgery dicitak 3D pikeun ngabantosan rencana bedah

      Téknologi percetakan 3D mangrupikeun jinis téknologi prototyping énggal anu ngawangun objék lapisan demi lapisan nganggo bahan biologis anu diekstrak tina logam, keramik, polimér sareng bahan komposit anu tiasa dicitak tilu diménsi, dumasar kana modél digital. Dina bedah saraf, sanggeus obta...
    Maca deui
  • 3D scanning tech applied in Automotive Industry

    Téknologi scanning 3D diterapkeun dina Industri Otomotif

      Kasang tukang aplikasi Kalayan perkembangan pesat industri mobil, rupa-rupa pabrik merek bersaing pikeun kaunggulan, pamrosésan CNC, percetakan 3D, laminating vakum, sareng sajabana parantos ngawangun ranté industri anu ageung. Jumlah mobil domestik di nagara kuring terus naek, sarta ...
    Maca deui
  • What you need to know about 3D printing industry?

    Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan industri percetakan 3D?

        Téknologi percetakan 3D disebut ogé téknologi manufaktur aditif, anu didasarkeun kana file modél digital, ngagunakeun bubuk logam atanapi plastik sareng bahan anu tiasa diikat pikeun ngawangun objék ku nyitak lapisan demi lapisan. Percetakan 3D biasana dihontal ku ngagunakeun téknologi digital m ...
    Maca deui
  • What is the concept of CNC machining precision parts?

    Naon konsép bagian precision machining CNC?

        Akurasi machining puseur machining CNC mangrupa perhatian utama konsumén. Akurasi machining sahiji puseur machining CNC nujul kana darajat precision tina produk dihasilkeun. Dina industri machining, akurasi machining jeung kasalahan machining duanana istilah pikeun evaluatin ...
    Maca deui
  • 3D Printing in automotive to save time and cost

    Percetakan 3D dina otomotif pikeun ngahémat waktos sareng biaya

        Didorong ku média, percetakan 3D muncul ka masarakat salaku industri téknologi tinggi, sareng pangaruh médiana ngahontal puncak saatos 2023. Kanyataanna, percetakan 3D masih dasarna téknologi manufaktur. Dina taun-taun ayeuna, industri manufaktur nagara kuring parantos ngembangkeun gancang, tapi ...
    Maca deui