Produksi jangka pondok sareng low-volume tiasa dihontal ku metode manufaktur anu béda. Éta pastikeun anjeun bakal ngalih tina prototipe kana produksi kalayan lancar.

Createproto mangrupikeun produsen volume handap anu nerapkeun tingkat keahlian anu teu kaétang pikeun nganteurkeun kualitas sareng kaulangan dina unggal bagian. Kami nangtoskeun jalur pangsaéna anjeun ka pasar dumasar kana tujuan sareng ekspektasi proyek anjeun, nyayogikeun naséhat anu épéktip sareng rasional tina desain, bahan, prosés produksi, pabrikan, jst.

Produksi Jilid Jembar Épéktip sareng épisiénip

Manufaktur Jilid Rendah anu Disaluyukeun Mangrupikeun Jalan Kahareupna

Kiwari, aya deui ekspektasi pikeun kustomisasi sareng keragaman ti konsumén tibatan anu sateuacanna. Nalika siklus hirup produk anjeun ngaleutikan sareng siklus peluncuran produk énggal pondok, inovasi fléksibel sareng waktos-ka-pasar penting pikeun strategi anjeun. Diwanohkeun ku ieu, desain produk ngembang pesat sareng pamekar produk ngahurungkeun perhatosanna tina produksi masal dugi ka pengolahan volume rendah.

Gumantung kana metode pamrosésan, prosés manufaktur, tooling kapang sareng bahan anu dianggo, manufaktur volume handap umumna ngalibatkeun kisaran produksi 100 dugi ka 100K bagian. Dibandingkeun sareng seueur résiko sareng biaya anu aya hubunganana sareng skala teuing pikeun "komérsialisasi massa", prakték ngadamel volume low ngirangan résiko, ngajantenkeun desain fleksibel, ngirangan waktos-ka-pasar, sareng nyiptakeun kasempetan pikeun ngahémat biaya produksi. Solusi produksi jangka pondok atanapi volume rendah anu épéktip ngajantenkeun sadaya pamangku kapentingan nguntungkeun dina siklus hirup produk, tina desain dugi ka pabrik sareng dugi ka ranté pasokan sareng konsumén. Hubungi manajer proyék kami dinten ayeuna pikeun ngamimitian proyek anjeun ku harga gratis.

 

CreateProto Low-Volume Manufacturing 1

Kaunggulan tina Manufaktur Jilid Rendah

● Iterasi desain langkung fleksibel

Nyiptakeun ngalir produk anu handap-volume ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngesahkeun desain, rékayasa, sareng kamampuan pabrik sateuacan anjeun nanem modal dina alat produksi anu mahal sareng nempatkeun kana produksi massal. Iterasi desain gancang saatos ngajalankeun pilot munggaran salajengna tiasa ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun produk sateuacan nyanghareupan langkung seueur konsumen.

● Turnaround pondok bari biaya langkung handap

Kusabab biaya pakakas sareng pangaturan janten komponén anu langkung penting dina anggaran proyék, prosés pembuatan volume handap sering langkung hemat biaya tibatan anu diproduksi sacara masal kusabab langkung gancang dina ngawangun sareng waktos siklus anu langkung pondok, sahingga éta ngirangan biaya produksi sadayana .

 

CreateProto Low-Volume Manufacturing 2

Salaku tambahan, fasilitas produksi masal sering maksa syarat urutan minimum pikeun ngimbangan investasi produksi beurat sareng nutupan biaya nyetél. Nanging, pabrikan volume handap bakal ngabantosan anjeun dina urutan anu langkung gancang sareng langkung fleksibel. Éta khusus nguntungkeun pikeun tahap awal sareng perusahaan alit dugi ka ukuranana.

CreateProto Low-Volume Manufacturing 3

● Sasak kana celah produksi

Ngahasilkeun ratusan dugi ka sarébu komponén pra-produksi tiasa janten léngkah anu ngabantosan pisan sateuacan ngalih kana produksi massal. Pilot ngajalankeun bakal tiasa nyéépkeun celah antara prototipe sareng produksi, kéngingkeun tés anu cocog, bentuk fit sareng verifikasi desain rékayasa dilakukeun langkung gancang, ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun palanggan poténsial sareng salesman produk réngsé anu pasti, sareng ngantepkeun masalah naon waé anu tiasa kapendak sareng dilereskeun ogé sateuacan aranjeunna ngalih ka manufaktur.

● Waktos anu langkung pondok pikeun dipasarkeun

Kalayan persaingan anu beuki sengit dina pasar produk, janten perusahaan munggaran kalayan produk unik pikeun ngamajukeun pasar tiasa ngabédakeun antara kasuksésan sareng kagagalan. Kombinasi pasar anu kalapa sareng teu tiasa diprediksi parantos nyababkeun pamekar sareng insinyur desain nyanghareupan tekanan anu ningkat pikeun nyiptakeun produk anu saé sahenteuna sahenteuna waktos anu tiasa. Kusabab pangrojong produksi sareng ranté suplai dioptimalkeun pikeun produk volume handap, manufaktur tiasa mastikeun kasayogian proyék, sareng ngajantenkeun produk anjeun ka pasar langkung gancang kalayan harga anu terjangkau.

Aplikasi tina Pabrikan Jilid Rendah

  • Prototipe fungsional anu cocog sareng produk akhir
  • Prototipe rékayasa tingkat produksi
  • Perkakas sasak gancang atanapi produksi sasak
  • Komponén pra-produksi pikeun tés verifikasi (EVT, DVT, PVT)
  • Bagian mesin Custom-volume low Custom
  • Bagian suntik palastik dibentuk pikeun ngalir pilot
  • Pabrikasi logam lambar low-volume
  • Produk khusus kualitas luhur
  • Jalankeun pondok tina bagian produksi
CreateProto Low-Volume Manufacturing 4

Hayu CreateProto Nanganan Sadaya Kaperluan Manufaktur Jilid Anjeun

CreateProto Low-Volume Manufacturing 5

Mesin CNC Rendah-Jilid Custom

Dina séktor khusus pembuatan volume rendah, mesin CNC ngagaduhan peran penting dina pembuatan khusus pikeun bagian-bagian mesin tina plastik sareng logam. Manufaktur dina jilid rendah dina mesin CNC ogé mangrupikeun salah sahiji solusi penilaian anu saé pikeun jadwal produksi masal anu bakal datang.

Salaku produsén propésional dina mesin CNC, CreateProto parantos ngalayanan nasabah ti industri anu beragam ku pabrik kualitas luhur, komponén mesin presisi sareng bagian rumit. Kombinasi alat-alat unggulan sareng kanyaho sareng pangalaman anggota tim kami anu saé masihan kami ujung anu saé pikeun jumlah produksi anu pondok sareng ngabantosan palanggan pikeun ngawujudkeun kalenturan desain ngalangkungan prosés mesin anu gancang.

Kami nawiskeun toko hiji-eureun pikeun sadaya proyek mesin volume low anjeun di Cina. Naha anjeun peryogi palastik tingkat produksi, sababaraha logam, atanapi bagian mesin aluminium khusus, CreateProto ngagaduhan kamampuan pikeun ngatur campuran bahan sareng jilid pikeun anjeun.

Méting Suntik Gancang Sacara Efektif

Cetakan suntikan gancang nyayogikeun pilihan anu langkung saé pikeun palanggan anu meryogikeun bagian-bagian kapang jumlahna rendah. Éta henteu ngan ukur tiasa ngadamel ratusan bagéan palastik tingkat produksi pikeun uji verifikasi caket kana produk akhir, tapi ogé nyayogikeun produksi paménta bagian pamungkas pikeun pangolahan volume handap.

Di CreateProto, kami ngahususkeun kana cetakan gancang tina aluminium sareng waja sareng nyetak palastik low-volume, sareng bagian buru-buru ka anjeun dina jadwal anu ngadukung uji coba sareng jadwal pra-produksi anjeun. Kami nyampur métode alat cetakan suntikan tradisional kalayan alat kapang gancang pikeun nyayogikeun saran anu hemat sareng rasional tina desain, bahan, prosés produksi, pabrikan, jst.

CreateProto Low-Volume Manufacturing 6

Dina waktos anu sasarengan, nalika rarancangna stabil atanapi jilid naék, CreateProto bakal ngalih ka produksi kapang konvensional pikeun kapentingan anjeun. Solusi anu beragam pikeun palastik khusus hartosna anjeun damel sareng hiji sumber pikeun sadayana tina prototipe dugi produksi pikeun pangiriman.

CreateProto Low-Volume Manufacturing 7

Pabrik Logam Lambaran Adat

Pabrikasi logam lambaran nyaéta prosés ngabentuk bagian tina lambar logam ku cara motong, nubles, ngecétan, ngabengkokkeun, sareng ngarengsekeun. Dibandingkeun sareng biaya pangaturan anu luhur sareng waktos siklus produksi volume tinggi, fabrikasi logam lambar volume low bakal nurunkeun waktos pangaturan supados padamelan tiasa gancang dirobih.

Jasa logam lambar customProto nawiskeun solusi hemat biaya-na-paménta pikeun kaperluan manufaktur anjeun. Tina hiji prototipe nepi ka produksi volume low, kami nawiskeun sababaraha jinis metode manufaktur, sipat material, sareng pilihan finish. Kamampuh urang kalebet bagian-bagian fabrikasi mimitian ti stainless steel, aluminium, waja, kuningan, tambaga, galvanis sareng seueur deui, sareng ngadamel panel alat, pigura, kasus, chassis, kurung, sareng komponen sanés anu digulung janten majelis ageung.

Kami bangga terus ningkatkeun pangalaman palanggan ku téknologi sareng dukungan anu ditingkatkeun, sareng damel raket sareng konsumén pikeun nyayogikeun tingkat tingkat luhur jasa manufaktur tingkat handap.