NYiptakeun LIMITE SISTEM RAPID RAPID

Telp: +86 (755) 2813-7273

Email:  inpo@ createproto.com

Milarian cutatan? Quote sareng mesen bagian-bagian prototipe langsung sareng alat Quote Instan kami atanapi kengingkeun Quote Klasik dina kaayaan 24 jam kanggo sadaya jasa manufaktur sareng rékayasa urang.

LOKASI

Kami gaduh kantor di Hongkong. Tim penjualan sareng layanan palanggan kami sayogi ti jam 7 enjing ka 6:30 sonten CST, Senen dugi ka Jumaah, kanggo ngabantosan pesenan sareng ngajawab pananya ngeunaan jasa kami. Anjeun tiasa ogé ngahubungi kami online iraha waé.

Pabrik nambihan: 102, Gedong 3, Jalan Tanglian 3, Kota Tangxia, Dongguan, 523710 Cina.