3D nyitak & PROTOTYPING gancang

Prototipe penting dina unggal léngkah prosés pamekaran produk. Naha éta pikeun pariksa desain anjeun sareng modél anu cocog sareng hal anu nyata, atanapi ngalaksanakeun tés bentuk, pas sareng fungsi, anjeun bakal hoyong prototipe anu nyumponan kabutuhan anjeun.

Rapid Prototyping ngamungkinkeun désainer sareng insinyur ngalaksanakeun révisi gancang sareng sering tina desainna. Hatur nuhun kana rupa-rupa téknologi sareng bahan anu sayogi, dina plastik sareng logam, prototipe anu dicitak 3D tiasa dianggo pikeun uji visual sareng fungsional.


CNC Machining

DIAJAR DEUI

Nyitak 3D

DIAJAR DEUI

Gancang & Alat Produksi

DIAJAR DEUI

Low-volume Manufaktur

DIAJAR DEUI

Createproto. Cutting-edge Facilities.

Createproto. Fasilitas canggih.

Nalika anjeun nambihan CreateProto ka tim anjeun, anjeun nampi ganjaran tina hiji dasawarsa pangalaman digabungkeun sareng pangaweruh sareng kaahlian dina téknologi canggih. Kombinasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun nawiskeun solusi rékayasa sareng manufaktur anu éksklusif nganggo sagala jinis logam, plastik, sareng bahan anu aheng, salawasna dina jadwal sareng kalayan kaunggulan anjeun tiasa ngandelkeun.

Kumaha Gawé Jeung Kami

1

Unggah File CAD

Pikeun ngamimitian, ngan hiji pilih prosés manufaktur sarta unggah file CAD 3D.

Urang tiasa nampi jinis file ieu:
> SolidWorks (.sldprt)
> ProE (.prt)
> IGES (.igs)
> LENGKAH (.stp)
> ACIS (.sat)
> Parasolid (.x_t atawa .x_b)
> file .stl:

Nempo File Ditampa
Sumputkeun Payil Ditampa
2

Analisis Desain dilaksanakeun

Dina sababaraha jam kami bakal ngintunkeun anjeun desain pikeun analisis manufacturability (DFM) sareng harga real-time.

Kalayan harga anu akurat,
cutatan interaktif kami bakal nelepon kaluar sagala hésé rancang fitur dumasar
dina prosés manufaktur anu anjeun pilih. Ieu bisa rupa-rupa ti hésé kapang undercuts ka liang jero dina bagian machined.:

Nempo File Ditampa
Sumputkeun Payil Ditampa
3

Manufaktur Dimimitian

Sakali anjeun marios kutipan anjeun sareng nempatkeun pesenan anjeun, kami bakal ngamimitian prosés manufaktur. Urang ogé nawarkeun pilihan pagawean.

Urang nawiskeun rupa-rupa pilihan pagawean pikeun sakabéh jasa manufaktur. Ieu bisa rupa-rupa ti bubuk coating pagawean na anodizing mun assembly dasar na inserts threaded.
>CNC Aluminium Machining
>CNC Prototipe Machining
> Low-Volume Manufaktur
> Nyitak 3D:

Nempo File Ditampa
Sumputkeun Payil Ditampa
4

Bagian dikirimkeun!

Prosés manufaktur digital kami ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun suku cadang dina gancang-gancang 3 dinten.

:

Nempo File Ditampa
Sumputkeun Payil Ditampa

Success Across Industries

Kasuksésan Sakuliah Industri

Tingali kumaha perusahaan paling inovatif di dunya ngagunakeun manufaktur digital pikeun prototyping gancang sareng produksi on-demand. Kami ngalayanan rupa-rupa industri mimitian ti alat médis anu nyalametkeun kahirupan pikeun komponén mesin aeroangkasa.

mit-testimonial-black-logo